Un bărbat a furat bani și un câine dintr-un apartament din București
Foto: evz.ro

Un bărbat a furat bani și un câine dintr-un apartament din București

5 știri, 36

Un bărbat în vârstă de 43 de ani este acuzat că a intrat într-un apartament din București, de unde a furat bani și un câine de rasă, după ce i-a amenințat pe locatari cu un cuțit. Suspectul, care ar fi un interlop cunoscut în Timișoara, a fost arestat în județul Dolj.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi furat suma de 500.000 de euro dintr-un seif și un câine de rasă, potrivit România tv.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, cercetările în acest caz au fost declanșate pe 10 aprilie, când, în jurul orei 4.30, polițiștii Secției 14 care au fost sesizați de un bărbat că, în timp ce se afla la domiciliul său din Sectorul 4, un individ necunoscut a pătruns în apartament și, sub amenințarea cuțitului, l-a deposedat pe el și pe prietena sa, de o sumă de bani și de un câine de rasă.

Bărbatul a fost identificat, iar în 13 aprilie, în jurul orei 21:00, a fost prins în trafic, pe raza județului Dolj, fiind adus în Capitală pentru audieri.

“Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv”, precizează poliția.

Potrivit presei locale, suspectul este Travis Pleșan, zis și “Rumburak”, cunoscut pentru “preocupări de natură infracțională (atât în țară, cât și în străinătate )...

    Citește pe libertatea.ro