Un bărbat din Arad a înjunghiat două persoane și apoi a încercat să se sinucidă9Foto1Video© stirileprotv.ro

Un bărbat din Arad a înjunghiat două persoane și apoi a încercat să se sinucidă

, 25 știri, 8 vizualizări

Un bărbat din județul Arad a înjunghiat două persoane, în noaptea de joi spre vineri, una dintre victime fiind fosta sa iubită, care participa în acel moment la o petrecere în casa părinților, iar agresorul a încercat să-și ia viața cu același cuțit când a fost găsit de polițiști. Atacul a avut loc într-o casă din localitatea arădeană Nădab, unde locuiesc părinții fostei iubite a agresorului.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru AGERPRES, că agresorul are 32 de ani și locuiește în localitatea Olari, iar în cursul nopții a văzut pe Facebook fotografii cu fosta iubită care participa la o petrecere în satul Nădab. Bărbatul a mers la petrecere și a înjunghiat-o pe femeie, dar și pe fratele acesteia, apoi a fugit.

Ulterior, în cursul nopții, polițiștii l-au găsit pe bărbat pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înțepat cu cuțitul în abdomen și în gât. Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde a fost internat în stare gravă, la Secția Anestezie și Terapie Intensivă.