Un bărbat din Galați i-a atacat pe polițiști și paramedici cu cuțitul, după un accident
Foto: www.romaniatv.net

Un bărbat din Galați i-a atacat pe polițiști și paramedici cu cuțitul, după un accident

6 știri, 10

Un bărbat din Galați a fost reținut după ce a atacat cu un cuțit doi polițiști și un asistent medical SMURD, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați, Gabriela Costin.

Potrivit sursei citate, miercuri seara, printr-un apel la 112, s-a semnalat producerea unui accident rutier în municipiul Galați, pe strada Domnească, în apropierea Parcului CFR, unde o autoutilitară a lovit un stâlp.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical de la SMURD, care nu au găsit însă pe nimeni în mașina respectivă.

Polițiștii au demarat verificări, iar în scurt timp l-au identificat pe șoferul mașinii în parcul din apropiere, acesta încercând să fugă.

"Șoferul a încercat să fugă, părea în stare de ebrietate. A fost însă imobilizat de polițiști, dar un alt bărbat, de 41 de ani, care era și acesta în parc, a intervenit și i-a atacat pe polițiști și pe asistentul de la SMURD cu un cuțit. Unul dintre polițiști i-a deviat mâna în care avea cuțitul, lama lovind luneta autospecialei SMURD care a fost zgâriată. Agresorul a fost imobilizat și încătușat și condus la sediul poliției, în timp ce șoferul autoutilitarei a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice", a spus Gabriela Costin.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ultraj, iar bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentr...

    Citește pe jurnalul.ro