Un bărbat din Galați, urmărit cu mandat european, a fugit după ce a fost găsit de polițiști7Foto© observator.tv

Un bărbat din Galați, urmărit cu mandat european, a fugit după ce a fost găsit de polițiști

, 18 știri, 72 vizualizări

Evadare ca-n filme pentru un bărbat de 38 de ani din județul Galați, urmărit cu mandat european pentru comiterea mai multor furturi în Austria. Busuioc Stănică a reușit să fugă din toaleta Poliției, la scurt timp după ce fusese reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Suspectul le-a spus oamenilor legii că are nevoie să meargă la toaletă.

Profitând, cel mai probabil, de neatenția oamenilor legii, bărbatul a reușit să se facă nevăzut. Busuioc Stănică este acuzat că ar fi furat un bancomat și o mașină din Austria. În noiembrie 2018, gălățeanul a fost dat în urmărire la nivel european de către autoritățile austriece. Potrivit anchetatorilor, individul este din comuna Umbrărești, iar ultima oară a locuit în comuna Barcea.

Polițiștii  sunt în alertă și fac căutări în Galați și în județele limitrofe pentru a da de urma suspectului. Anchetatorii au făcut publice semnalmentele fugarului. Cum arată Busuioc Stănică, urmărit pentru furt Busuioc Stănică are aproape 1,74 metri înălțime și 75 de kilograme.