Un bătrân păcălit că s-au schimbat banii a rămas fără 13.800 lei și zece galbeni
Foto: jurnalul.ro

Un bătrân păcălit că s-au schimbat banii a rămas fără 13.800 lei și zece galbeni

7 știri, 19

Un bătrân a fost păcălit că s-au schimbat banii și a rămas fără aproape 14.000 de lei și zece galbeni.

Conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Caraș-Severin, bătrânul a sunat joia trecută la 112 și a anunțat că un necunoscut i-a sustras o sumă mare de bani din locuință.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, în aceeași zi, bătrânul a fost abordat pe o stradă din apropierea locuinței sale de un bărbat necunoscut.

Intrând în discuție cu acesta, bătrânul i-a spus că are nevoie de un instalator întrucât are probleme la coloana de apă. Bărbatul necunoscut s-a oferit să-l ajute, fiind invitat în curtea locuinței. Ulterior, acesta a simulat o convorbire telefonică cu un instalator, asigurându-l pe bătrân că va veni cineva într-o oră pentru a remedia problema.

Ulterior, bărbatul l-a întrebat pe bătrân dacă deține sume de bani în casă, pentru că el a fost director la o bancă și știe că în noaptea respectivă „se vor schimba banii”. Crezându-l, bătrânul l-a invitat în locuință și i-a înmânat toți banii pe care îi avea, respectiv 13.800 lei, pentru a-i spune dacă mai sunt valabili, notează Agerpres.

După ce i-ar fi examinat, necunoscutul i-a spus că nu mai sunt valabili și că trebuie schimbați la o bancă, oferindu-se să îl ajute. Bătrânul a acceptat, mergând în altă încăpere pentru a se schimba de haine. În acest timp, bărbatu...

    Citește pe libertatea.ro