Un bătrân de 78 de ani ar fi fost bătut în Spitalul din Sighetu Marmației3Foto© bzi.ro

Un bătrân de 78 de ani ar fi fost bătut în Spitalul din Sighetu Marmației

, 4 știri, 17 vizualizări

Pe Facebook au apărut fotografii cu un bărbat care ar fi fost bătut la UPU Sighetu Marmației, în care acesta prezintă vânătăi pe braț, spate și la față, relatează Mediafax.

„Așa tratament aplică în cazul celor care solicită salvarea de nenumărate ori… în cazul de față acest bătrân are 78 de ani, iar domniile sale l-au . Într-o țară normală un om care a muncit toată viața lui, iar acum bătrânețea îi dă bătăi de cap, voi cei din UPU Sighet, așa ne veți trata când vom fi bătrâni??? Rușine. Cel care a îndrăznit să îl lovească pe Nenea Ion, îți spun că vei plăti pentru fapta ta!!!”, se arată în postarea care însoțește fotografiile.

Managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, Radu Daniel Dunca, a declarat, vineri, că face o anchetă internă și va fi audiat personalul medical de la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU), dar și de la secția de Psihiatrie. Există însă posibilitatea să fi apărut o confuzie, pentru că în același interval de timp a fost adus de Poliție un alt bărbat agitat, susține oficialul.