Un belgian s-a trezit, peste noapte, cel mai bogat om din lume
Foto: adevarul.ro

Un belgian s-a trezit, peste noapte, cel mai bogat om din lume

11 știri, 36

Un belgian originar din Dinant s-a trezit, peste noapte, cel mai bogat om din lume, descoperind la 4 februarie un virament de 2.000 de miliarde de euro în contul aferent cardului său Visa, informează luni cnewsmatin.fr.

"Când m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume", a povestit Luc Mahieux pentru presa belgiană.

Bărbatul a explicat că în urmă cu puțin timp își introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, însă după ce a observat că respectivul site îl taxa cu câte 34,90 euro pe lună, și-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat că suma astronomică care i-a intrat pe card provine de pe această platformă.

"Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicații (...) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică și nici de o tentativă de escrocherie", a declarat el. Pentru siguranță, belgianul a luat decizia de a-și bloca cardul emis de Record Bank.

Conform publicației Journal de la Meuse, situația a fost rezolvată vinerea trecută, când miile de miliarde de euro au zburat din contul lui Luc Mahieux, la fel de ușor cum au intrat, fără alte explicații, potrivit Agerpres. Singurul efect care persistă este că bărbatul continuă să primească pe rețelele de socializare mesaje de la persoane care îi solicită tot felul de donații.

    Citește pe realitatea.net