Un candidat din Piatra Olt anunță că a votat atât el, cât și familia, dar procesul verbal a fost încheiat cu zero voturi6Foto© antena3.ro

Un candidat din Piatra Olt anunță că a votat atât el, cât și familia, dar procesul verbal a fost încheiat cu zero voturi

, 7 știri, 62 vizualizări

Situație deosebită în județul Olt, după aflarea rezultatelor la alegerile locale. Candidatul USR-PLUS la Piatra Olt, Sandu Crăciun, a avut zero voturi la secția în care s-a votat.

Sandu Crăciun susține că nu și-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secției la care și-a exprimat opțiunea. Mai mult, acesta a fost la urne alături de soție și copii, însă nici votul acestora nu apare pe procesul verbal. Candidatul a semnalat neregulile pe pagina lui de Facebook. Acesta a postat câteva fotografii în care se observă că la alegerile locale care au avut loc în weekend nu a primit niciun vot.

Candidatul USR-PLUS precizează că la vot au venit și membrii familiei sale și nu poate spune cineva că au bătut atâta drum de la București doar pentru a vota un contracandidat.