Un candidat la funcția de președinte al României iese din cursă4Foto© stirileprotv.ro

Un candidat la funcția de președinte al României iese din cursă

, 7 știri, 32 vizualizări

Bibliotecarul Avram Iancu, din Petroșani, cunoscut pentru performanța de a trece înot Canalul Mânecii sau pentru cea prin care a înotat de-a lungul întregului curs al Dunării, a renunțat să mai candideze independent pentru funcția de președinte al României.

El a precizat luni, pentru AGERPRES, că decizia pe care a luat-o de a candida independent este la fel de bună ca și cea prin care s-a retras din cursă, menționând că în zilele în care s-a ocupat de strângerea de semnături a reușit să înțeleagă realitatea din societatea românească și să constate că jumătate dintre cetățeni nu mai sunt interesați de ceea ce întâmplă în prezent.

"Am renunțat la ideea de a mai candida ca independent la funcția de președinte al României. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o, așa cum cred că la fel de bună a fost și cea prin care am decis să intru în această cursă, deoarece tot ceea ce am făcut a fost sincer și bine intenționat. Am crezut, am simțit că pot face ceva pentru români, dar cred că m-am înșelat.