Un fotbalist englez a ajuns la spital, în stare gravă, după un meci disputat la Buzău, în UEFA Region’s Cup

Un fotbalist englez a ajuns la spital, în stare gravă, după un meci disputat la Buzău, în UEFA Region’s Cup

16 știri, 14

Un fotbalist englez a ajuns la spital, în stare gravă, după un meci disputat la Buzău, informează realitateadebuzau.net. Jucătorul a fost luat cu Ambulanța de la meciului din UEFA Region’s Cup și este în stare critică.

Momente de panică pe Stadionul Gloria, din Buzău, în timpul meciului din UEFA Region’s Cup, grupa a treia, dintre Regiunea Buzău (România) și North Riding (Anglia). Un fotbalist englez a fost lovit în timpul meciului și a fost scos cu ambulanța din teren.

Fotbalistul englez a căzut secerat și nu a mai avut nici o reacție. Medicii au intrat imediat pe teren pentru a-i acorda primul ajutor. În ciuda faptului că ambulanță era prezența, șoferul acesteia a fost de negăsit câteva minute.

Timp de mai bine de 10 minute a fost resuscitat fotbalistul britanic. În cele din urmă, medicii au reușit să îl stabilizeze și l-au transportat la spital. Medicii de la UPU spun că starea fotbalustului este critică, însă fac eforturi să îl salveze.

Meciul a avut evoluție dramatică. Buzoienii au avut 2-0 (Babageanu 33, Vișteanu 62), britanicii au revenit prin Rose (79) și Bellamy (90+7), ambele goluri din penalty. A arbitrat Suren Baliyan (Armenia)

Rezultate

16 septembrie 2018

West Slovakia 2–2 North Riding

Munster/Ulster 1–2 Regiunea Buzău

19 septembrie

Munster/Ulster 1–1 West Slovakia

Riding England 2–2 Regiunea Buzău

22 september

North Riding – Munster/Ulster (Rm. Sărat)

Regiunea ...

    Citește pe libertatea.ro