Un fotograf din Turcia a bătut un mire, după ce a aflat că mireasa este minoră
Foto: www.puterea.ro

Un fotograf din Turcia a bătut un mire, după ce a aflat că mireasa este minoră

6 știri, 116

Onur Albayrak, un fotograf de nunți din Turcia, este considerat un erou pe internet după ce a bătut un client, care s-a căsătorit cu o minoră de 15 ani.

Albayrak a fost angajat pentru a face fotografii la nunta din 5 iulie, care a avut loc într-o provincie din estul țării. După ce a văzut mireasa, fotograful și-a dat seama că este minoră și l-a întrebat pe mire ce vârstă are.

Când a aflat că fata are doar 15 ani, Albayrak a refuzat să mai facă fotografii și a încercat să oprească nunta. „Mirele a venit la mine la studio în urmă cu două săptămâni și era singur. Am văzut prima dată mireasa la nuntă. Este un copil și i-am simțit teama, deoarece tremura”, a declarat fotograful pentru Hurriyet Daily News, citeaza Mediafax. El i-a spus apoi clientului că nu poate fotografia o mireasă copil.

A izbucnit o ceartă, iar mirele l-a atacat pe Albayrak, după ce acesta a refuzat să onoreze contractul semnat. Fotograful s-a apărat și i-a rupt nasul mirelui.

Vârsta minimă pentru căsătorie în Turcia este de 18 ani pentru ambele sexe, dar în multe regiuni legea nu este respectată. Pentru atitudinea lui, fotograful Albayrak a fost numit „erou” de mulți internauți.

    Citește pe puterea.ro