Un italian este favorit pentru funcția de antrenor al FCSB. Varianta Edi Iordănescu este tot mai improbabilă3Foto© bzi.ro

Un italian este favorit pentru funcția de antrenor al FCSB. Varianta Edi Iordănescu este tot mai improbabilă

, 4 știri, 37 vizualizări

Gigi Becali (60 de ani) si l-a dorit pe Edi Iordanescu (40 de ani) la FCSB, dar sansele ca aceasta mutare sa se faca au scazut foarte mult în ultimele zile. Desi au fost declaratii publice, din ambele tabere, ca negocierile se vor purta la finalul play-out-ului, adica saptamâna viitoare, managerul general al celor de la Gaz Metan Medias s-a gândit mai bine si ar fi decis, potrivit unor surrse Digi Sport, sa nu dea curs ofertei. În aceste conditii, patronul ros-albastrilor s-a reorientat si, cel mai probabil, va alege un tehnician italian, favorit fiind Walter Zenga.

Iordanescu jr. simte ca nu poate lucra la gruparea ros-albastrilor asa cum si-ar dori, fara sa fie influentat de Becali, astfel ca pare decis a continua la Medias, sigur asta si daca cei de acolo se vor tine de promisiune. Edi Iordanescu a precizat ca vrea ca în sezonul viitor sa se lupte cel putin pentru play-off cu echipa sa de club.

În aceste conditii, la Bucuresti, Gigi Becali s-a reorientat si testeaza piata italiana. Walter Zenga (59 de ani), Devis Mangia (44 de ani) si Cristiano Bergodi (54 de ani) au sanse de a fi numiti ca succesori ai lui Mihai Teja. Favorit pare Zenga, mai ales ca acest tehnician are si sutinerea totala a lui MM Stoica.