Un medic a primit o șpagă și a vrut să o dea înapoi pacientului nemulțumit2Foto1Video© libertatea.ro

Un medic a primit o șpagă și a vrut să o dea înapoi pacientului nemulțumit

, 4 știri, 13 vizualizări

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Orășenesc Făget, din județul Timiș, Maria Elena Stamurean, a declarat, joi, că a fost demarată o anchetă internă, după ce în spațiul public a apărut o filmare în care o pacientă operată de un medic își cere banii înapoi.

"A fost demarată o procedură, o anchetă internă. Au fost demarate procedurile prealabile în scopul aflării adevărului și s-a solicitat și medicului în cauză a-și expune punctul de vedere, urmând ca comisia de cercetare disciplinară prealabilă să se întrunească și să analizeze toate aspectele problemei. În funcție de cele verificate și confirmate, se vor lua măsurile legale care se impun", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Orășesc Făget, potrivit Mediafax.

În filmarea realizată de pacientă se vede cum aceasta, împreună cu fiica sa, îi solicită medicului, angajat pe Secția de Chirurgie, să-i restituie cei 100 de euro primiți pentru realizarea unei operații de varice. Pacienta este nemulțumită de faptul că starea de sănătate i s-a agravat. Potrivit unor surse medicale, intervenția chirurgicală a fost efectuată în urmă cu aproximativ o lună.