Un medic îi numește pe protestatari „idioți” și „boi”: „Habar nu au pentru ce ies”
Foto: www.libertatea.ro

Un medic îi numește pe protestatari „idioți” și „boi”: „Habar nu au pentru ce ies”

5 știri, 53

Medicul Răzvan Constantinescu a stârnit un val de revoltă pe rețeaua de socializare după ce i-a numit „idioți” și „boi” pe protestatarii care au ieșit în stradă duminică.

Medicul a postat zilele trecute, înaintea protestului, un mesaj în care îi atacă în termeni extrem de duri pe protestatari: „Anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!”, a scris medicul Răzvan Constantinescu.

Medicul nu a regretat mesajul, în ciuda reacțiilor negative pe care le-a primit, iar într-un interviu pentru Europa FM a spus că își menține afirmațiile.

“– Nu spun că refuz să tratez un bolnav. Ci spun: să vă facă ală endoscopie, pentru că noi nu mai avem cu ce!

– Spuneți că în niciun caz nu ați refuza tratarea unui protestatar?

– Nu există așa ceva! Păi, eu tratez criminali și violatori, care sunt aduși cu cătușe din penitenciar și eu trebuie să îi văd. Îi tratez la fel și așa e și normal.

– În prima parte (n.r. a declarației) spuneți că niște oameni nu au ieșit în stradă în momentul în care s-au închis niște spitale. Corect?

– Da.

– Dacă nu au ieșit atunci și au făcut-o acum, sunt niște “idioți”?

– Sigur că da. Eu îmi mențin asta cu “boilor”! Habar nu au pentr...

    Citește pe libertatea.ro