Microbuz cu 13 persoane din Republica Moldova, răsturnat în Vaslui
Foto: www.puterea.ro

Microbuz cu 13 persoane din Republica Moldova, răsturnat în Vaslui

6 știri, 74

Un microbuz cu cetățeni din Republica Moldova s-a răsturnat, miercuri seara, pe DE 581, în localitatea Crețești, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă și gheață."În microbuz se aflau 12 persoane și conducătorul auto. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de la Stația Huși și două ambulanțe. Nu sunt persoane încarcerate, un singur cetățean având nevoie de îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cpt.

Petru Iftene.Din informațiile furnizate de reprezentanții Instituției Prefectului Vaslui, microbuzul care s-a răsturnat se deplasa către Republica Moldova."Nu au fost persoane duse la spital. Pasagerii au fost preluați de un alt microbuz", a afirmat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Vaslui, Cristian Lapa pentru Agerpres.Județul Vaslui se află sub atenționare cod galben de ninsoare și viscol.

Pe mai multe drumuri din județ se circulă în condiții de iarnă.

    Citește pe puterea.ro