Un milion de euro de la FIREA pentru Catedrala Mântuirii. „Votați, e mai mult decât o biserică”
Foto: www.romaniatv.net

Un milion de euro de la FIREA pentru Catedrala Mântuirii. „Votați, e mai mult decât o biserică”

26 știri, 51

Edilul a prezentat mai multe propuneri de rectificare a bugetului Primăriei Capitalei.

Astfel, Firea a vorbit, în deschiderea ședinței de CGMB, despre domeniile care vor primi bani în plus, în urma rectificării.

Astfel, șase milioane de euro ar putea fi alocați pentru sprijinul copiilor cu handicap, 4,4 milioane de euro pentru Spitalul „Carol Davila”, 3,8 milioane de euro ar urma să fie dați RADET, pentru eficientizarea și modernizarea centralelor termice.

De asemenea, sursa citată a mai spus că 2,8 milioane de euro ar urma să fie alocați pentru achiziția a 12 utilaje de topit zăpada (șase de mare capacitate și șase de capacitate redusă).

În plus, 2,7 milioane de euro ar urma să fie dați RATB, pentru dotarea cu aer condiționat a mașinilor de transport public.

„Întregul program este evaluat la 20 de milioane de euro. Continuăm și anul viitor, până când niciun transport public nu va fi lipsit de aclimatizare”, a explicat Firea.

Primarul Firea a propus ca două milioane de euro să fie cheltuiți pentru construcția a șase parcări subterane sau supraetajate, ce ar urma să fie amplasate în fiecare sector al Capitalei.

În plus, edilul a anunțat că dorește ca un milion de euro să fie alocați pentru achiziția a șase salvări.

„Nu s-a tăiat niciun leu de la școli sau spitale. Sumele care au fost relocate s-au referit la școlile care au primit finanțare de la Guvern. Pentru a nu avea dubl...

    Citește pe money.ro


    Gabriela Firea, 10 luni
    Gabriela Firea: ”Acordăm încă un milion de euro Catedralei Mântuirii Neamului”