Un nou caz Caracal zguduie România! Cine sunt cei doi copii abuzați de pedofilul din Călărași2Foto© antena3.ro

Un nou caz Caracal zguduie România! Cine sunt cei doi copii abuzați de pedofilul din Călărași

, 5 știri, 42 vizualizări

Doi copii abandonați de părinți au fost agresati sexual și ținuți ostatici, suspectul de aceste atrocități fiind un bărbat de 52 de ani. Copii ar fi fost găsiți de pedofil – unul în sectorul 2 din București, iar celălalt pe raza județului Călărași.   Se pare că ambii copii aveau probleme de comportament și nu era prima dată când fugeau de la centrul de plasament, respectiv familia de plasament.

”Ambii copii au fost găsiți pe raza județului Călărași. Unul dintre ei se afla într-un centru de primire în regim de urgență și era fugit din acest centru cu aproximativ o lună de zile în urmă. Fuga lui a fost sesizată imediat, așa cum prevăd procedurile. Este vorba despre minorul de 13 ani.

Până la acest moment poliția a desfășurat căutările, iar în cursul zilei de ieri ne-au adus la cunoștință că au identificat minorul pe raza județului Călărași. Acest minor a mai fugit și în alte dăți. S-a întors și singur, dar în alte situații, poliția a adus copilul înapoi. El mergea la școală, dar nu cum merg copiii obișnuiți. E un copil cu probleme.