Un nou caz suspect de coronavirus în România. O tânără din Timișoara, plasată în carantină5Foto© a1.ro

Un nou caz suspect de coronavirus în România. O tânără din Timișoara, plasată în carantină

, 6 știri, 114 vizualizări

Autoritățile din țara noastră sunt în alertă maximă! Românii și turiștii care pășesc pe pământ românesc, după ce au fost în zone în care s-au confirmat cazuri cu infecție cu coronavirus sunt monitorizați. O tânără din Timișoara este suspectă de virusul mortal și a fost plasată în carantină la câteva zile bune după ce a revenit din Italia.

Conform informațiilor apărute în acest nou caz suspect de coronavirus, o tânără din Timișoara a fost plecată în Veneția și a revenit în țară în weekend, cu autocarul. În timp ce se afla în izolare la domiciliu sub monitorizare, pentru că venea dintr-o zonă declarată de risc de autoritățile italiene, ea a început să se simtă rău.

A făcut febră, iar seara trecută a sunat la serviciul unic de urgență 112 și a cerut ajutorul, relatează digi24.ro. Femeia urmează să fie transferată în carantină, cu izoleta, ca să îi fie recoltate probe care vor fi trimise la Institutul “Victor Babeș” din Timișoara, pentru a vedea dacă prezintă simptome ale coronavirusului sau nu.