Un nou clip de promovare a României, prezentat de Ministerul Turismului11Foto© libertatea.ro

Un nou clip de promovare a României, prezentat de Ministerul Turismului

, 20 știri, 31 vizualizări

Ministerul Turismului a prezentat un nou clip de promovare a României. Ministrul Bogdan Trif anunță că acesta va fi prezentat și în versiuni mai scurte. Noul clip de prezentare are 3 minute și 33 de secunde și a fost publicat, duminică seară, pe contul oficial de Facebook al Ministerului Turismului sub sloganul, „România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”.

Imaginile din video sunt montate pe coloana sonoră a naistului Nicolae Voiculeț, iar Ilie Năstase este singura vedetă care apare. „Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”, spune Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria tenisului masculin mondial. Pe lângă monumente, videoclipul cuprinde secvențe din cluburi și de la festivalurile de muzică destinate tinerilor.

Citește și: Eroul din Noua Zeelandă! Povestea bărbatului care l-a pus pe fugă pe atacator în cea de-a doua moschee și a salvat zeci de vieți  Post-ul VIDEO | Un nou clip de promovare a României, prezentat de Ministerul Turismului apare prima dată în Libertatea.ro.

Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1
Ilie Năstase,
VIDEO Ministerul Turismului a prezentat noul videoclip de promovare a…