Angajat SPP, găsit mort în postul de pază
Foto: adevarul.ro

Angajat SPP, găsit mort în postul de pază

10 știri, 205

Un ofițer SPP din Tulcea care efectua serviciul de pază în complexul de vile de protocol de la Uzlina și-a pus capăt zilelor, joi seară, împușcându-se, cel mai probabil, cu arma din dotare. Primele date arată că ofițerul și-ar fi pus capăt zilelor într-o baie, fiind găsit de către colegi.

UPDATE, ORA 20.00 – Potrivit unei informări a Serviciului de Protecție și Pază, un subofițer, angajat al SPP din anul 2014, a fost găsit mort, în jurul orei 18.53, în postul de pază pe care îl efectua la Uzlina, județul Tulcea.

“Decesul subofițerului, în vârstă de 29 de ani, a survenit prin împușcare. Procurorii militari vor stabili dacă este vorba despre moarte accidentală sau despre suicid. În momentul producerii tragediei, subofițerul era singur în obiectiv”, precizează SPP.

Potrivit aceleiași surse, subofițerul a parcurs toate etapele de pregătire și de testare.

Serviciul de Protecție și Pază transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Știrea inițială:

Informația a fost confirmată de surse neoficiale, echipele de cercetare ale Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea fiind pe drum spre zona respectivă, unde se poate ajunge doar pe calea apei sau a aerului.

Primele date arată că bărbatul și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare într-o baie, fiind găsit de către colegi.

Uzlina este una dintre cele mai mici localități din Delta Dunării și este situată pe malul...

    Citește pe libertatea.ro