Un parc tematic chinez a stârnit un val de critici după ce un porc a fost obligat să facă bungee jumping5Foto3Video© stirileprotv.ro

Un parc tematic chinez a stârnit un val de critici după ce un porc a fost obligat să facă bungee jumping

, 7 știri, 22 vizualizări

Momentul a fost pus la cale de parc pentru a inaugura o nouă locație de bungee jumping. Evenimentul a creat un val de reacții negative pe rețelele de socializare, mulți condamnând cruzimea organizatorilor. Conducerea parcului a declarat că își asumă criticile și va încerca să îmbunătățească serviciile oferite clienților.

Parcul este localizat în sud-vestul Chinei, mai exact în Chongqing. Porcul ar fi fost împins din turn în timp ce purta o robă în stilul Superman. Nu se știe cu certitudine ce s-a întâmplat cu animal după, dar surse din presa chineză spun că acesta a fost dus la abator.

Cruzimea față de animale nu este pedepsită prin lege în China, chiar dacă cazul de față nu este unul singular. Organizația pentru protecția animalelor PETA este de părere că acest eveniment arată cruzimea față de animale ”la cel mai înalt nivel posibil”. Jason Baker, vice președinte la PETA, a declarat pentru BBC că reacția critică a publicului chinez ar trebui să ridice un semnal de alarmă pentru autorități, în vederea introducerii unei legi privind cruzimea față de animale.