Un polițist din Giurgiu a fost șofer fără permis timp de 15 ani2Foto© a1.ro

Un polițist din Giurgiu a fost șofer fără permis timp de 15 ani

, 11 știri, 75 vizualizări

Șeful IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu, a declarat marți, pentru AGERPRES, că un polițist care a lucrat la Bolintin Vale a condus zece ani fără permis, colegii lui s-au sesizat din oficiu în 2014, a intrat în cercetarea prealabilă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale iar doi ani mai târziu a plecat din sistem.

'În urma unor apariții în mass-media potrivit cărora un fost polițist care a lucrat la Bolintin Vale a condus fără permis, pot să spun că acesta a condus aproximativ zece ani fără permis iar în decembrie 2014 a fost prins de colegii lui, care s-au sesizat din oficiu. El a intrat în cercetare prealabilă, rechizitoriul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale iar doi ani mai târziu, în 2016, a plecat din sistem', a precizat șeful IPJ Giurgiu.

El spune că fostul polițist lucrase mai întâi în București, după care a ajuns la Bolintin. După ce a fost cercetat pentru conducere fără permis, acesta a primit o condamnare de un an și trei luni de închisoare cu suspendare iar acum și-a schimbat domeniul de activitate și, din spusele unor localnici, este comerciant la Bolintin iar între timp și-ar fi luat și permis de conducere.