Un preot din Moldova a legat un câine cu lanțul de mașină și l-a târât pe asfalt3Foto1Video© observator.tv

Un preot din Moldova a legat un câine cu lanțul de mașină și l-a târât pe asfalt

, 6 știri, 16 vizualizări

Un preot din Republica Moldova a legat un câine de partea din spate a mașinii pe care o conducea și l-a târât pe șosea. Imaginile au fost surprinse de trei bărbați care au oprit autoturismul și au salvat animalul. Preotul a declarat poliției că a vrut să pedepsească patrupedul pentru că a mușcat un copil.

Totul s-a întâmplat în zona Anenii Noi, duminică seara. La fața locului a sosit poliția locală, iar preotul a declarat că nu a târât câinele în mod violent, și a spus că a făcut acest gest pentru a-l pedepsi pe animalul care a mușcat un copil, scrie Moldova.org.

„Ajunși la fața locului, preotul nu mai era. Câinele se afla la cei trei bărbați, în siguranță. Ulterior, oamenii legii au constatat că este vorba despre preotul Ghenadie Văluță. În explicațiile sale, el și-a argumentat acțiunea prin faptul că acest câine a mușcat un copil, și el a vrut să-l pedepsească”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Amenii Noi. Potrivit Codului contravențional, preotul riscă a amendă de 1200 de lei.