Un profesor de sport din Iași, acuzat de hărțuire a fost condamnat să-i plătească unei eleve daune de 10.000 de lei© businessmagazin.ro

Un profesor de sport din Iași, acuzat de hărțuire a fost condamnat să-i plătească unei eleve daune de 10.000 de lei

, 5 știri, 11 vizualizări

Un profesor de sport din Pașcani, județul Iași, acuzat că a hărțuit o elevă, a fost condamnat definitiv la trei luni de închisoare cu suspendare și la plata unor daune morale de 10.000 de lei. Magistrații i-au interzis să predea timp de doi ani, relatează Mediafax.

Un profesor de sport de la un liceu din Pașcani, care în martie 2017 a fost acuzat de o elevă că a hărțuit-o, a fost condamnat definitiv la trei luni de închisoare cu suspendare și la plata unor daune morale de 10.000 de lei, printr-o sentință a Curții de Apel Iași.

Bărbatul a fost condamnat în primă instanță de Judecătoria Pașcani, în luna martie 2019, la pedeapsa de 3 luni de închisoare cu suspendare, pentru hărțuire. Tot atunci, magistrații i-au interzis, printre altele, să profeseze timp de 2 ani, l-au obligat să facă muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 60 de zile și să-i plătească elevei sale 20.000 lei cu titlu de daune morale.