Un puști de 15 ani din Buzău s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie, dar s-a electrocutat și a suferit arsuri grave7Foto1Video© observator.tv

Un puști de 15 ani din Buzău s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie, dar s-a electrocutat și a suferit arsuri grave

, 14 știri, 15 vizualizări

Un tânăr de 15 ani s-a urcat ieri pe un vagon de la un tren dezafectat, tras în gara Buzău. Puștiul dorea să-și facă un selfie, dar dorința lui nu s-a împlinit. Din contră, puștiul s-a electrocutat și a suferit arsuri foarte grave. Adolescentul a suferit arsuri pe aproape tot corpul, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București.

Tânărul a fost însoțit de doi prieteni care au dat alerta după ce acesta a fost trântit la pământ de curent, a anunțat reporterbuzoian.ro. Băiatul este domiciliat în comuna Glodeanu Siliștea, dar este elev al unui liceu din Buzău.

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!Post-ul Un puști de 15 ani din Buzău s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie, dar s-a electrocutat și a suferit arsuri grave apare prima dată în Libertatea.ro.