Un român de 30 de ani din Italia a murit pe loc, după o glumă neinspirată3Foto1Video© adevarul.ro

Un român de 30 de ani din Italia a murit pe loc, după o glumă neinspirată

, 6 știri, o vizualizare

Sfârșit cumplit pentru un român în vârstă de 30 de ani, din Italia, miercuri, 19 iunie. În urma unei glume, acesta a murit pe loc. Bărbatul s-a aplecat pe geamul unei dubițe, în mers, și a căzut pe asfalt. Fractura la gât i-a fost fatală. Bărbatul locuia în Mantua, un oraș din apropiere, potrivit Observator.tv.

Tragedia a avut loc  pe Șoseaua Națională 12, între localitățile Borra și Lama Mocogno, la o distanță de aproximativ 50 de kilometri de Bologna. Potrivit lapressa.it, bărbatul se întorcea din pauza de masă, alături de alți doi colegi, într-o dubiță. La un moment dat, din motive necunoscute, tânărul de 30 de ani s-a cățărat pe fereastră.

Într-o curb, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, fracturându-și gâtul. Conform sursei citate, medicii au sosit rapid la fața locului, însă nu au mai putut face nimic. Citește și Tânăra care a căzut prin geamul unui autobuz, în Ploiești, a ratat Bac-ul. «Sper ca anul viitor să pot susține examenul» Post-ul Un român de 30 de ani din Italia a murit pe loc, în urma unei glume.