Un șofer care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, căutat de polițiștii din Sibiu8Foto1Video© stirileprotv.ro

Un șofer care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, căutat de polițiștii din Sibiu

, 15 știri, 25 vizualizări

Polițiștii au cerut luni, sprijinul cetățenilor, pentru găsirea unui conducător auto care a acroșat, vineri seara, o fetiță de 11 ani, în timp ce aceasta traversa pe o trecere pentru pietoni din municipiul Mediaș, după care șoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sibiu.

"În jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu - Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, fetița de 11 ani era însoțită de sora sa în vârstă de opt ani.

"Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, prin S.N.U.A.U. 112, părinții fetelor au solicitat intervenția unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, fără a necesita internarea", spun cei de la IPJ.