Un tânăr a intrat cu drujba într-un club din Vaslui, ca să omoare un agent de pază3Foto© a1.ro

Un tânăr a intrat cu drujba într-un club din Vaslui, ca să omoare un agent de pază

, 7 știri, 12 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Vaslui a fost arestat preventiv, după ce i-a amenințat cu o drujbă pe agenții de pază ai unui club de noapte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Bogdan Gheorghiță, sâmbătă noaptea, un bărbat a sesizat la numărul de urgență 112 că este agresat de agenții de pază ai unui local, iar când polițiștii au ajuns la fața locului l-au găsit pe fratele acestuia, înarmat cu o drujbă, proferând injurii la adresa paznicilor.

"Polițiștii s-au deplasat în zonă, unde au găsit un bărbat care avea asupra lui o drujbă pornită, pe care o accelera ostentativ și adresa amenințări paznicilor localului. Bărbatul a fost imobilizat, deposedat de obiectul respectiv și condus la sediul Poliției municipiului Vaslui. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a liniștii și ordinii publice, purtare abuzivă, amenințare și folosirea fără drept de arme periculoase", a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Gheorghiță.