Un tânăr polițist din Suceava a fost găsit mort în casă5Foto© observator.tv

Un tânăr polițist din Suceava a fost găsit mort în casă

, 14 știri, 71 vizualizări

O veste tristă a adus doliul în lumea medicală din România. Un doctor reputat a fost găsit mort în casa lui din Brașov. Sora lui a fost cea care a dat alarma la 112, iar la scurt timp după ce au ajuns la locuința bărbatului, polițiștii au descris scenele petrecute după ce au intrat înăuntru.

Vitalie Neaga, medic specialist în Anestezie și Terapie Intensivă și în Boli infecțioase, a fost descoperit fără suflare în propria locuință. Totul s-a aflat ieri, după ce sora lui s-a întors în țară și a fost surprinsă că nu a venit la aeroport ca să o ia, așa cum vorbiseră. Femeia l-a sunat și, pentru că nu i-a răspuns la telefon, ea a apelat serviciul unic de urgență 112. Oamenii legii l-au găsit pe reputatul doctor întins pe pat, îmbrăcat în pijamale, relatează jurnaliștii de la mytex.ro. El era în concediu în această perioadă și ultima oară când cineva a vorbit cu el a fost sâmbătă.

“Odihnă veșnică și drum lin către lumea celor drepți și buni, grăbit fiind, așa cum ai trăit întreagă viață, alergând intens printre suferințele semenilor, iubindu-i de multe ori cu mult mai mult decât pe cei dragi inimiii tale, sacrificând zile și nopți fără număr, cu crezul de a-ți face meseria dincolo de absolut, empatic și cu crucea Domnului în minte și în suflet!