​Under 21: România, duel important cu Irlanda de Nord de la ora 20:3050Foto6Video© romaniatv.net

​Under 21: România, duel important cu Irlanda de Nord de la ora 20:30

, 93 știri, 15 vizualizări

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. Meciul se va juca pe stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari. Înaintea meciului din această seară, naționala de fotbal a României ocupă locul al treilea, cu trei puncte în două meciuri, în timp ce Irlanda de Nord este pe 5, cu doar un punct în trei partide: 0-0 cu Malta, pe teren propriu, 1-1 în deplasare cu Finlanda și înfrângere cu Danemarca în deplasare, scor 1-2.

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. Tricolorii mici sunt favoriți să câștige acest meci, dar antrenorul Mirel Rădoi nu se lasă dus de val. "Irlanda de Nord e o echipă destul de dificilă. Joacă mult timp în jumătatea proprie, acceptă dominarea adversarului, pentru că știu că sunt foarte puternici în duelul defensiv unu contra unu. Va fi un meci destul de dificil, dar va trebui ca circulația balonului să fie mult mai rapidă decât la meciul cu Ucraina", a declarat selecționerei reprezentativei de tineret a României.

ROMANIA-IRLANDA DE NORD LIVE VIDEO PRO TV. Cel de-al treilea joc al tricolorilor U21 din preliminariile pentru EURO 2021 va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia, condusă la centru de Nejc Kajtazovic. Acesta va fi ajutat la cele două benzi de Manuel Vidali și Tomislav Pospeh, tot din Slovenia. Al patrulea oficial a fost desemnat Mitja Žganec.