Uneori o iau razna pe terenul de tenis Cum va sarbatori Simona Halep calificarea in sferturi la Melbourne11Foto1Video© gsp.ro

Uneori o iau razna pe terenul de tenis Cum va sarbatori Simona Halep calificarea in sferturi la Melbourne

, 16 știri, 27 vizualizări

Elise Mertens nu e tocmai adversara pe care să vrei să o întâlntești în fazele superioare ale Grand Slam-urilor, iar ultimul meci direct, pierdut dureros de Halep după ce a condus cu set și break la Doha 2019, putea să cântăreacsă enorm în psihicul Simonei. Doar că jucătoarea noastră și-a lăsat la vestiare orice strop de emoții și a pășit pe teren hotărâtă să nu mai repete greșelile făcute în trecut contra belgiencei.

Halep știa că Mertens va încerca să o atace din toate pozițiile, însă românca a venit cu temele făcute pentru acest meci. Defensiva elevei lui Darren Cahill a funcționat la cote maxime, obligând-o pe Mertens să fie nevoită să lovească mereu o lovitură în plus. Un joc inteligent i-a adus rapid Simonei un avantaj pe tabelă, 3-1.

Cum fluctuațiile sunt inevitabile, mai ales în meciurile de o asemenea încărcătură, Halep a scăzut puțin nivelul accelerației, suficient pentru ca belgianca să simtă asta. Mertens a recuperat, și-a construit cu răbdare revenirea și a luat 3 game-uri la rând.