Unul dintre liderii ISIS a fost ucis de armata americană în Afganistan

Unul dintre liderii ISIS a fost ucis de armata americană în Afganistan3Foto© stirileprotv.ro

Unul dintre liderii ISIS a fost ucis de armata americană în Afganistan

, 5 știri, 72 vizualizări

Unul dintre liderii proeminenți ai grupării teroriste Stat Islamic, Khetab Emir, a fost ucis de armata americană în Afganistan, scrie Reuters citând oficiali SUA. Emir a fost ucis pe 10 ianuarie, în timpul unui raid efectuat în estul provinciei Nangarhar.

Cunoscut sub mai multe nume, Khetab Emir a facilitat atacuri importante și i-a aprovizionat pe luptătorii ISIS cu arme și cu materiale pentru dispozitive explozive, a declarat un purtător de cuvânt al Forțelor armate SUA în Afganistan. “Eliminarea sa ajută la protejarea afganilor nevinovați de violența Statului Islamic și slăbește prezența grupării în Nangarhar”, a spus Ubon Mendie.

Citește și: Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, "coafată după un catalog Igiena 1980", Viorica Dăncilă, "ținută impecabilă"!  Post-ul Unul dintre liderii ISIS a fost ucis de armata americană în Afganistan apare prima dată în Libertatea.ro.

Eliminarea sa ajută la protejarea afganilor nevinovați de violența Statului Islamic și slăbește prezența grupării în Nangarhar
Iulia Albu,
Unul dintre liderii ISIS a fost ucis de armata americană în…