Bărbatul dispărut din Costinești, găsit teafăr în Eforie
Foto: www.cancan.ro

Bărbatul dispărut din Costinești, găsit teafăr în Eforie

5 știri, 25

Bărbat dat dispărut la Costinești. Turistul, care era împreună cu soția, fiica și nepoata, aștepta să se cazeze la un hotel din stațiune și a spus că merge la toaletă, însă nu s-a mai întors.

UPDATE, 18.30: Bărbatul dispărut în urmă cu două zile, din stațiunea Costinești, a fost găsit, miercuri după-amiază, în stațiunea Eforie Nord, în zona Belona.

Bărbatul era în viață și a fost condus la sediul poliției, unde oamenii legii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat cu el și dacă a fost victima vreunei infracțiuni.

Turistul în vârstă de 68 de ani a fost găsit de o patrulă din cadrul Poliției Eforie.

Polițiștii au fost sesizați în legătură cu dispariția lui Mate Adalbert, în vârstă de 68 de ani, din Miercurea Ciuc, județul Harghita. Potrivit primelor informații, în data de 9 iulie, în jurul orei 12.00, bărbatul era cu soția sa, cu fiica și nepoata și așteptau, cu toții, să li se elibereze o cameră la un hotel din stațiunea Costinești, în condițiile în care camera nu era încă pregătită.

Vezi galeria foto + 4+ 4

Au mers împreună pe faleză, așteptând eliberarea camerei, iar la un moment dat bărbatul a spus că merge la toaletă, dar nu a revenit nici până în prezent, astfel că a fost dat dispărut.

Bărbatul are 1, 75 metri înălțime, 75 de kilograme, ten deschis, față ovală, păr grizonat, calviție frontală și ochi căprui.

La data dispariției, harghiteanul era îmbrăcat cu o geacă din ...

    Citește pe libertatea.ro