UPDATE: Fetița călcată de tramvai la Arad a fost salvată. Copila a fost transportată la spital

UPDATE: Fetița călcată de tramvai la Arad a fost salvată. Copila a fost transportată la spital

12 știri, 31

Pompierii intervin pentru a salva o fetiță călcată de tramvai la Arad. Copila de 12 ani a fost lovită de mijlocul de transport în comun, după ce ar fi fost atentă la telefonul mobil.

UPDATE 16:30: Pompierii au reușit să o salveze pe fetița călcată de tramvai în Arad. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Minora a fost scoasă de sub tramvai în viață și predată către echipajul SMURD. A fost una dintre cele mai grele și reușite intervenții, care a durat aproximativ 12-15 minute, fiind implicați zece pompieri”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca.

Pe durata intervenției, traficul a fost oprit pe o bandă de circulație de pe B-dul Revoluției din Arad.

„Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare. A fost decupată o parte a tramvaiului. Subofițerii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost scoasă în viața și predată către echipajul SMURD. Intervenția a durat aproximativ 15 minute”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

De asemenea, a fost oprită și circulația tramvaielor.

Accidentul a avut loc joi după-amiază în municipiul Arad, informează livearad.ro. Fetița era împreună cu o colegă atunci când a traversat strada. A fost lovită de mijlocul de transport în c...

    Citește pe libertatea.ro