UPDATE. Florica Cherecheș a câștigat șefia Organizației de Femei a PNL
Foto: www.romaniatv.net

UPDATE. Florica Cherecheș a câștigat șefia Organizației de Femei a PNL

5 știri, 57

Femeile din PNL și-au ale, duminică, președintele. Florica Cherecheș și Cristina Trăilă s-au înscris în cursa pentru șefia Organizației de Femei, prima cu moțiunea ”Forță în unitate”, iar Cristina Trăilă, cu moțiunea „Femeia liberală”. În final, în urma votului din Congres, Florica Cherecheș a câștigat șefia Organizației de Femei a liberalilor.

UPDATE ora 17.30 Florica Cherecheș a fost aleasă, duminică, președinta Organizației Femeilor Liberale. Din cele aproape 1.200 de femei liberale, Florica Cherecheș a obținut 692 de voturi, iar contracandidata ei, Cristina Trăilă, 485 de voturi. Au fost înregistrate 39 de voturi nule.

Lucrările Congresului Organizației Femeilor Liberale (OFL), la care participă peste 1.100 de reprezentanți din țară, a început la Palatul Parlamentului, cu un moment de reculegere în memoria regelui Mihai.

Președintele PNL, Ludovic orban a declarat în cadrul Congresului că ”încă persistă în percepția publică un soi de conservatorism și o rezervă față de capacitatea femeilor de a face performanță la vârf”.

”Vă spun că și în rândul doamnelor există rețineri interioare de a intra cu adevărat într-o competiție pe picior de egalitate cu bărbații pentru ocuarea pozițiilor importante în partid, în administrația locală și în stat”, a afirmat Orban.

El și-a exprimat dezamăgirea că astăzi, PNL are o singură filială județeană care este condusă de o doamnă.

”Nu trebui...

    Citește pe libertatea.ro