UPDATE: Mama celor trei copii găsiți morți și aruncați într-un pod din Bistrița a fost reținută

UPDATE: Mama celor trei copii găsiți morți și aruncați într-un pod din Bistrița a fost reținută

11 știri, 47

Medicii legiști din Bistrița sunt la un pas de a stabili când au murit bebelușii găsiți în podul unui bloc din Bistrița-Bârgăului. Primele date arată că micuții s-ar fi stins în urmă cu trei până la nouă ani.

UPDATE 21 aprilie, 13.00: Mama celor trei copii găsiți morți și aruncați într-un pod din Bistrița în urmă cu o lună, a fost reținută aseară. Femeia a fost audiată azi-noapte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și urmează să fie dusă astăzi pentru a se cere un mandat de arestare pe numele său, notează antena3.ro. Aceasta este anchetată de omor calificat.

UPDATE: Mai mulți criminaliști și polițiști, sub coordonarea procurorilor efectuează la această oră două percheziții în Bistrița-Bârgăului, în două apartamente în care ar fi locuit femeia bănuită că și-ar fi ucis și abandonat micuții în podul blocului. Criminaliștii sosiți la fața locului au prelevat numeroase probe, în apartamentul în care a locuit femeia suspectată de localnici și autorități fiind găsite obiecte de lenjerie pătate de sânge.

Surse din cadrul Serviciului de Medicină Legală, citate de Mediafax.ro, susțin că două dintre trupurile bebelușilor ar avea peste șapte ani vechime. Sunt complet scheletizate, iar, conform studiilor, trupurile se scheletizează complet după șapte ani.

Al treilea trup găsit în podul blocului prezenta urme de mumificare. De aceea, legiștii cred că acesta ar ave...

    Citește pe libertatea.ro