Ministrul Ioana Bran și-a pus consilierii să sune la radio și să se dea drept admiratorii săi

Ministrul Ioana Bran și-a pus consilierii să sune la radio și să se dea drept admiratorii săi

8 știri, 15

Ministrul Sportului, Ioana Bran, și-a pus consilierii să sune cu nume fictive la o emisiune radio. Ministrul Tineretului și Sportului (MTS), Ioana Bran, a fost invitata emisiunii ”Tribuna zero”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, la ediția de luni, 12 martie 2018.

UPDATE – 13.10: Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a reacționat vineri, 30 martie, la Antena3, după ce în presă a apărut informația că aceasta și-a pus doi consilieri plătiți din bani publici să sune la o emisiune și să se dea drept admiratori ai acesteia.

„Nu am cunoștință de așa ceva, dar mi se pare totuși ciudat că oameni din minister contactează presa și dau astfel de informații. S-ar putea, oare nu deranjez pe cineva? (…) În momentul în care eu am venit în acest minister, eu am spus că n-am să accept nimic ilegal. Mi se pare ciudat faptul că anumiți angajați ai ministerului au făcut o asemenea mișcare împotriva mea. Acest gen de articole. Dar au spus că au primit informații din minister.

Vocile sunt similare, am auzit și eu. V-am spus că n-am nicio cunoștință de așa ceva, nu am aprobat așa ceva”, a spus Ioana Bran, la Antena 3.

    Citește pe libertatea.ro