Urania | Horoscop Vărsător pentru perioada 6 - 12 iulie 20194Foto© libertatea.ro

Urania | Horoscop Vărsător pentru perioada 6 - 12 iulie 2019

, 23 știri, 9 vizualizări

În prima parte a zilei de 6 iulie, posibile dispute verbale la începutul zilei. Între 6 iulie, după ora 07:26', și dimineața zilei de 8 iulie, preocupări administrative de ordin material, fiscal, bănesc sau la nivelul cooperării cu organisme, asociații, fundații în vederea rezolvării unui „dosar” (cerere, propunere, ofertă, inițiativă, proiect).

Între 8 iulie, după ora 09:07', și 10 iulie, la prânz, efort de a se elibera de presiunea gândurilor apăsătoare sau a temelor de viață care îi destabilizează prin gradul ridicat de complexitate sau de dificultate; abandon momentan al chestiunilor importante de ordin profesional.

9 iulie va fi o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25' Leu, prin intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin opozițiiile între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții)/Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor VI/XII, menținând, astfel, preocupările legate de sănătate, mai ales dacă acestea durează de (mai) mult timp.