Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn perioada 18 – 24 ianuarie 20206Video© libertatea.ro

Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn perioada 18 – 24 ianuarie 2020

, 13 știri, 7 vizualizări

Între 18 și 19 ianuarie, reacțiile nativilor față de felul în care se poartă niște prieteni nu va fi unul nou, după cum, nici ceea ce-și vor permite unii apropiați față de Capricorni nu va fi ceva inedit.

Poate că, unii dintre aceia persistă în eroare pentru că nativii nu au avut (încă) puterea, curajul sau determinarea să-i pună la punct. În ciuda unor dezamăgiri, amărăciuni sau enervări, cred că, nici de data aceasta, Capriconii nu vor interveni. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, context mai puțin semnificativ. Nota generală, manifestată discret, este de a acționa coerent, corect pentru a nu avea, mai târziu, necazuri.

Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, Luna va tranzita Capricornul și le va da acestor nativi câteva tresăriri de comportament și gândire mai blânde, mai temperate, mai raționale, mai puțin subiective. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună, va traversa sectorul banilor introducând o binevenită notă de surpriză.