USR a semnat un protocol cu PNL. Dan Barna: Vom vedea care va fi și prestația în comisii a miniștrilor2Foto© agerpres.ro

USR a semnat un protocol cu PNL. Dan Barna: Vom vedea care va fi și prestația în comisii a miniștrilor

, 7 știri, 24 vizualizări

"Am semnat împreună cu premierul desemnat acordul politic propus data trecută de către USR. În momentul de față suntem în line dreaptă. O să vedem audierile în comisii. Am avut astăzi discuții cu colegii noștri la grupul parlamentar și în principiu vom vedea care va fi prestația miniștrilor și era condiționat și de susținerea acordului politic, lucru care tocmai s-a întâmplat.

Vom vedea care fi și prestația în comisii a fiecăruia dintre miniștri, astfel încât luni să avem ședința de vot și susținem explicit și fără niciun echivoc ideea că trebuie să scăpăm cât mai repede de guvernarea Dăncilă și sper ca de lunea viitoare să avem un nou guvern legitim și validat de către Parlament", a declarat Barna după întâlnirea cu președintele PNL, Ludovic Orban.

Dan Barna arată că protocolul prevede principiul contributivității în întreg sistemul de pensii plătite de stat, pentru a asigura un tratament echitabil pentru toți.