USR și-a suspendat activitățile de precampanie și cere măsuri pentru protecția economiei6Foto© libertatea.ro

USR și-a suspendat activitățile de precampanie și cere măsuri pentru protecția economiei

, 22 știri, 28 vizualizări

”Am decis aseară, împreună cu colegii mei din USR, să suspendăm activitățile publice de precampanie desfășurate în stradă și activitățile door to door de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context”, a scris marți președintele USR, Dan Barna, pe Facebook.

USR cere Guvernului să prezinte, în cel mai scurt timp posibil, un plan de acțiune pentru protejarea economiei și a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus.

”Domenii ca transporturile, turismul, retailul, alimentația publică, industria sunt cele care simt deja primele efecte. Vor urma, din păcate, și altele. Pentru a putea ieși din criză cu cât mai puține pagube e nevoie să fim pregătiți cu măsuri de sprijin pentru companii și angajații lor. Colegul meu, Claudiu Năsui, a propus deja câteva măsuri ce pot fi implementate relativ repede (…). Ele pot fi completate și cu alte acțiuni după consultarea tuturor celor care au un cuvânt de spus în aceste chestiuni: companii, investitori, sistemul financiar, sindicate”, a spus Barna.