Facebook: Utilizatorii platformei din România vor vedea mai puține titluri înșelătoare
Foto: www.business24.ro

Facebook: Utilizatorii platformei din România vor vedea mai puține titluri înșelătoare

7 știri, 10

Începând de astăzi, utilizatorii Facebook din România vor vedea mai puține titluri de tip clickbait, după ce rețeaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora și în țara noastră. Pe lângă postările în limba română, noile practici vor fi valabile pentru conținutul în alte 5 limbi, respectiv turcă, rusă, bulgară, greacă și hindi, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit estimărilor Facebook, majoritatea Paginilor nu vor observa modificări semnificative ale modului în care postările lor sunt afișate în News Feed, în urma implementării acestei actualizări.

Pe de altă parte, editorii care se bazează pe titluri de tip clickbait ar trebui să se aștepte la o scădere a vizibilității. Pentru a nu fi afectate de această schimbare, Paginile ar trebui să evite titlurile care omit informația necesară pentru a înțelege conținutul articolului sau care exagerează pentru a crea false așteptări.

Dacă o Pagină renunță la titlurile senzaționale sau de tip clickbait, postările sale nu vor mai fi afectate de această schimbare.

    Citește pe antena3.ro