Yoga în cuplu sau cum să reaprindem pasiunea în relație!
Foto: www.romaniatv.net

Yoga în cuplu sau cum să reaprindem pasiunea în relație!

5 știri, 44

Într-o epocă a vitezei, suntem distrași de tot felul de lucruri și uităm să petrecem mai mult timp cu persoana iubită ceea ce dăunează nu numai relațiilor actuale, dar vor fi afectate, prin puterea exemplului, și cuplurile generațiilor viitoare. O soluție ar putea fi yoga în cuplu.

“Copiii noștri vor crede că e ceva firesc să acordăm mai puțină atenție persoanei iubite, că e ceva normal ca mami și tati să se privească rar în ochi, să se îmbrățișeze și vor prelua modelul parental. De ce? Pentru că noi le-am indus, prin puterea exemplului, această atitudine”, e de părere profesorul de yoga Dana Țupa.

Îmbucurător este că există suficient de multe cupluri care au conștientizat că nu mai acordă suficientă atenție în relație, iar un număr considerabil de perechi au început să apeleze la o nouă metodă de re-captare a atenție, foarte apreciată și practicată în Occident, și anume yoga în pereche.

Ce exerciții de yoga putem face cu persoana iubită?

Respirăm împreună! Pentru restabilirea conexiunii emoționale între parteneri, în prima fază putem experimenta respirația. După aproximativ 5 minute, se creează o conexiune subtilă între cele două persoane, până la momentul în care, practic, ajung să simtă palpabil impactul asupra celuilalt și chiar să trăiască ceea ce trăiește celălalt, într-un stadiu mai avansat, de empatie.

Medităm împreună! Ne putem ține de mâini, în timp ce stăm față în...

    Citește pe libertatea.ro