Pitești: Pilotul Vali Porcișteanu, jefuit ntr-o vulcanizare
Foto: stirileprotv.ro

Pitești: Pilotul Vali Porcișteanu, jefuit ntr-o vulcanizare

7 știri, 30

Pilotul Vali Porcișteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Pitești. Hoții au reușit să-i fure din mașină un rucsac în care el avea laptopul, portofelul și alte obiecte. Vali Porcișteanu a alergat după hoți, însă nu a reușit să-i prindă, așa că a alertat Poliția.

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea într-o benzinărie de pe strada Depozitelor din Pitești. Potrivit polițiștilor, Vali Porcișteanu avea mașina de raliuri pe o platformă. Pilotul a coborât din autovehicul, dar nu a încuiat portiera. Un individ a furat un rucsac în care pilotul avea portofelul, laptopul și alte bunuri, notează Mediafax.ro.

„Cabina autoutilitarei, o platformă, nu a fost asigurată, închisă. Conducătorul auto era pe lângă mașină. Un bărbat a intrat în cabină, de unde a furat rucsacul. Conducătorul auto a observat și a pornit în urmărirea sa”, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

Vali Porcișteanu spune că a încerca să-l prindă pe hoț, dar nu a reușit. Un echipaj de Poliție, aflat în zonă, l-a urmărit pe individ care a aruncat rucsacul și s-a urcat într-o mașină cu numere de Marea Britanie.

„Conducătorul auto le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat, iar echipajul a pornit în urmărirea mașinii, în care se aflau trei bărbați, de 18, 23 și 29 de ani. Niciunul nu are permis de conducere. Au fost audiați, iar victima a depus plângere”, a precizat Popa.

P...

    Citește pe libertatea.ro