DNA - Vanghelie: Nu sunt denunțător campion
Foto: adevarul.ro

DNA - Vanghelie: Nu sunt denunțător campion

9 știri, 15

Un procuror de la DNA a solicitat judecătorilor de la Curtea de Apel București arestarea preventivă sau plasarea lui Vanghelie în arest la domiciliu, susținând că acesta nu s-a prezentat pe 8 septembrie la Poliția Snagov, în cadrul procedurii de control judiciar. Mai mult, Vanghelie nu a răspuns la telefon, iar un polițist a fost nevoit să îl viziteze la domiciliu, potrivit Agerpres.

Procurorul a mai solicitat desființarea deciziei luate de Tribunalul București, prin care lui Vanghelie i s-a permis să părăsească teritoriul României pentru a se trata în străinătate.

De cealaltă parte, avocatul lui Vanghelie a explicat că acesta s-a simțit rău și nu s-a putut deplasa la Poliție, solicitând respingerea cererii de arestare.

"Vanghelie s-a simțit rău și a mers la doctor, unde a primit un diagnostic și o rețetă. A doua zi, trebuia să meargă la Poliția Snagov, însă situația lui s-a înrăutățit. Polițistul a venit la domiciliul lui și l-a găsit în halat. Marian Vanghelie este un om politic care încearcă să își stabilească un nou scop al vieții", a declarat avocatul.

La rândul lui, Vanghelie a spus în sala de judecată că el nu are o relație bună cu DNA și nu este un "campion denunțător".

"Pe data de 7 septembrie, am plecat de acasă știind că nu am nimic. Pe seară, am simțit că ceva nu e în regulă. Am fost la medic. A doua zi, nici nu mi-am dat seama că trebuie să mă prezint la Poliție...

    Citește pe adevarul.ro