Vânzările trupei The Cranberries au crescut cu 1.000% după moartea solistei Dolores O'Riordan
Foto: stirileprotv.ro

Vânzările trupei The Cranberries au crescut cu 1.000% după moartea solistei Dolores O'Riordan

11 știri, 61

Vânzările și difuzările în streaming ale single-urilor și albumelor lansate de trupa The Cranberries au crescut cu 1.000% în primele zile după decesul solistei acestui grup irlandez, Dolores O'Riordan, informează PA.

Cântăreața irlandeză a fost găsită decedată la vârsta de 46 de ani într-o cameră de hotel din Londra, luni. De atunci, vânzările și difuzările în streaming ale catalogului muzical al trupei The Cranberries au înregistrat o creștere spectaculoasă, au anunțat reprezentanții Official Charts Company, instituația care alcătuiește topurile muzicale din Marea Britanie.

Compilația "Stars: The Best Of 1992-2002" a ajuns pe locul al 16-lea în topul albumelor din această săptămână, ocupând deja o poziție mai bună față de performanța reușită (locul 20) în anul lansării sale, 2002.

Trei dintre piesele de succes ale trupei au reintrat la rândul lor în Official Singles Chart: "Zombie" (cântec lansat în 1994) a intrat pe locul 45, "Linger" (lansat în 1993) a intrat pe poziția a 47-a, iar "Dreams" (single lansat în 1992) a intrat pe locul 66.

Vânzările combinate cu difuzările în streaming ale single-urilor trupei irlandeze au crescut cu 1.134% față de săptămâna trecută, în timp ce vânzările de albume ale formației au crescut cu 986% față de săptămâna trecută.

Decesul solistei Dolores O'Riordan a avut un impact și mai mare în Irish Singles Charts, unde single-ul "Linger" a urcat ...

    Citește pe jurnalul.ro