Vasile Blaga: Suntem în competiție cu toate partidele, nu avem prieteni în campania electorală2Foto© jurnalul.antena3.ro

Vasile Blaga: Suntem în competiție cu toate partidele, nu avem prieteni în campania electorală

, 4 știri, 14 vizualizări

Liberalul Vasile Blaga, aflat pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, sâmbătă, că formațiunea politică din care face parte este în competiție cu toate partidele care participă la aceste alegeri, transmite Agerpres.

"Suntem în competiție electorală cu toți cei care au depus liste electorale, cu toate partidele; nu avem prieteni în campania electorală. Avem și o carte de vizită, nu ca ALDE, care nici nu știau în ce familie europeană vor merge sau ca alții care vor să ne scoată din Europa, cum e PSD", a afirmat Vasile Blaga, la lansarea candidaților PNL în alegerile europarlamentare.

El a subliniat că prin aceste alegeri se pun bazele câștigării prezidențialelor, după care vor urma localele. "Va trebui să scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care să permită cu adevărat PNL să guverneze. Adică să ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei", a precizat Blaga.