Vicepreședintele SUA, Mike Pence, și-a angajat un AVOCAT pentru ancheta privind legăturile cu RUSIA
Foto: evz.ro

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, și-a angajat un AVOCAT pentru ancheta privind legăturile cu RUSIA

6 știri, 10

Richard Cullen este avocatul angajat de Pence și este un avocat cunoscut pentru că reprezintă clienți de rang înalt.

Anterior, presa americană a scris că Donald Trump este investigat de un consilier special Robert Mueller pentru suspiciunea de obstrucționare a justiției, relatează BBC.

Mueller conduce o anchetă a FBI despre implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA din 2016. Informații publicate de mass-media americană spun că oficiali ai serviciilor de informații vor fi intervievați în legătură cu faptul că Trump ar fi încercat să pună capăt unei anchete despre fostul său consilier pentru securitate națională Michael Flynn, și despre demiterea șefului FBI James Comey.

Trump, care a negat de mai multe ori că ar fi avut legături cu Rusia, a spus că aceasta este doar una dintre acțiunile „unei povești false”. „Sunteți martori la cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politicii americane, condusă de unii oameni răi și conflictuali”, a scris pe Twitter președintele american.

Biroul vicepreședintelui Pence a anunțat decizia de a-l angaja pe Cullen, ieri, adăugând că Pence a intervievat anterior mai mulți candidați. „Vicepreședintele se concentrează doar asupra îndatoririlor sale și asupra promovării agendei președintelui și așteaptă concluziile pe această problemă”, a spus purtătorul de cuvânt al lui Pence, Jarrod Agen.

Cullen este președintele firmei de avoc...

    Citește pe evz.ro