Victima unui accident rutier grav, refuzată la spitalul din Iași, trimisă cu ambulanța la Vaslui și apoi rechemată la Iași3Foto© a1.ro

Victima unui accident rutier grav, refuzată la spitalul din Iași, trimisă cu ambulanța la Vaslui și apoi rechemată la Iași

, 6 știri, 10 vizualizări

Femeia a fost victima unui accident rutier cu motocicleta, în urma căruia soțul acestuia a decedat. Trimisă la Iași deoarece spitalul din Vaslui nu are medic plastician, femeia a fost plimbată cu ambulanța între cele două orașe.

"După ce s-au acordat îngrijiri medicale, s-a efectuat toaleta plăgilor și pacienta a fost stabilizată, a fost transferată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Acolo a fost văzută de un medic, a primit recomandare pentru intervenție chirurgicală plastică și a fost retrimisă la Vaslui, unde nu există chirurg plastician, pe motivul că nu sunt locuri în spital.

Între timp, familia femeii a venit să se intereseze de soarta ei, dar nu a găsit pacienta la noi. Au căutat la Iași, unde nu au găsit-o, de asemenea, deoarece nu fusese primită. S-a sunat la Ambasadă, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, s-au purtat mai multe discuții, iar între timp pacienta a revenit la Vaslui, de unde a plecat din nou la spitalul din Iași.