Victor Costache: În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii. Rămân alături de Minister© cancan.ro

Victor Costache: În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii. Rămân alături de Minister

, 6 știri, 147 vizualizări

Victor Costache a făcut primele declarații după ce și-a dat demisia din funcți , vineri, într-un interviu la Digi 24. Fostul Ministru al Sănătății a mărturisit că nu a părăsit corbabia în timpul furtunii.

Ministrul Sănătății, Victor Costache și-a dat demisia, după ce în urmă cu două zile s-a discutat despre planul testării tuturor bucureștenilor pentru coronavirus. Deși până în acest moment nu este cunoscut motivul renunțării la funcție al Ministrului, sursele digi24.ro informează că lui Victor Costache i s-a cerut demisia.

”În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii. Miniștrii demisionează într-un anumit fel, fac parte dintr-o echipă și atunci când vine momentul vine și demisia. Este important de înțeles că sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect în timpul proiectului. Voi rămâne în linia întâi în această criză, nu abandonez această criză, voi relua ca medic și voi consilia echipa ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie. M-am pus la dispoziția lor și voi rămâne în București atât cât este nevoie”, a declarat Victor Costache.